piko-plant-social-foretag
Menu

Boho Love

Ta med dig den magiska kärleken hem med BOHO LOVE, vårt nya och mest exklusiva Bohemian-sortiment! BOHO LOVE är ett resultat av många års urval, särskild odlingsmetoder samt mycket kärlek och omvårdnad. Denna förtrollande och unika plantas mest utmärkande egenskaper är dess kompakta storlek, den stora mängden blommor samt dess spektakulär och unika form. De korta stjälkarna påminner om vågor som bryts på havet och svallar på ett vackert sätt över plantan för att visa upp alla de vackra och stora blommorna.

De mycket livskraftiga BOHO LOVE kräver mycket lite skötsel och har en väldigt lång livslängd. BOHO LOVE-plantorna passar perfekta på alla platser i hemmet och drar alla blickar till sig, oavsett vilken stil du har i ditt hem. Dessa egenskaper gör att du kan njuta av BOHO LOVE under lång tid. BOHO LOVE-plantornas unika utseende gör dem även perfekta för olika blomsterarrangemang.

BOHO LOVE finns tillgängliga i en mängd underbara färger.

Vattenbehållare 

Orkidéernas naturliga hemvist är regnskogen där de växer på träd, men utan att stjäla näring från träden. Orkidéer behöver inte jord för att växa men har istället luftrötter som suger upp vatten och näringsämnen. Av detta skäl så behöver inte phalaenopsis-orkidéer så mycket vatten men de gillar däremot ett fuktigt klimat.

BOHO LOVE levereras därför exklusivt med en speciell vattenbehållare. Detta skapar rätt fuktighetsnivå för plantan mellan vattningarna och minskar stressen. Resultaten av detta blir en längre och mer frodig blomningsperiod.

Det bästa är att lämna denna behållare som den sitter, även om du placerar BOHO LOVE i en dekorativ kruka. Behållaren har ett särskilt överfyllningsskydd så du behöver inte oroa dig för att du ska övervattna plantan. Det enda du behöver göra är att vattna plantan som vanligt – en gång i veckan. Om det hamnar överflödigt vatten i ytterkrukan så häller du bort det.

Som tack så kommer BOHO LOVE att ge dig mycket kärlek tillbaka!